МЕНИ
Насловна » Актуелности » Кикинда добија још једну Индустријску зону

Кикинда добија још једну Индустријску зону

18.11.2015.

Влада Републике Србије уступила је општини Кикинда, без накнаде, 23 хектара грађевинског земљишта вредног 74 милиона динара. Планирано је да на земљишном комплексу бившег ДП "Расадник", до краја идуће године, буде изграђена Индустријска зона. Потпуно инфраструктурно опремљена локација постаће подзона Слободне царинске зоне Суботица.

Уговор о преносу у јавну својину непокретности без накнаде потписали су Јован Воркапиће, в.д. директор Републичке дирекције за имовину и Павле Марков, председник општине Кикинда.

Јован Воркапић овом приликом истакао је: “На овај начин желимо да покажемо да као Влада Републике Србије подржавамо Општину Кикинда у њеним настојањима да повећа стопу запослености. Општина Кикинда се налази на повољној локацији за Индустријску зону и нема разлога да је Република Србија не подржи у њеним настојањима да се даље индустријски развија”.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
 Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19  Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво