МЕНИ
Насловна » Актуелности » Потписан Уговор о преносу јавне својине без накнаде у циљу изградња трафостанице „Пожаревац 2“

Потписан Уговор о преносу јавне својине без накнаде у циљу изградња трафостанице „Пожаревац 2“

09.12.2016.

Уговор о преносу јавне својине без накнаде, са Града Пожаревца на Републику Србију, у циљу изградња трафостанице 110/35/10 КВ, „Пожаревац 2“ су потписали градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић и Невенка Зељковић начелник Одељења за располагање грађевинским земљиштем Републичке дирекције за имовину Републике Србије.

НОВА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА У ПОМОРАВЉУ

Овим уговором створили су се услови за изградњу трафостанице 110/35/10 КВ „Пожаревац 2“, којом ће се обезбедити довољне количине електричне енергије за индустријску зону и за не сметано снабдевање струјом Града Пожаревца. Комплетна инвестиција треба да буде готова до 2020. године и треба да износи око 10 милиона евра.

НОВА ИНДУСТРИЈСКА ЗОНА У ПОМОРАВЉУ

Трафостаница ће обезбедити резервно напајање електричном енергијом Град Пожаревац. Градоначелник се захвалио Влади Републике Србије, Дирекцији за имовину Републике Србије што је својим радом и залагањем покренула овај велики и значајан пројекат, као и свом тиму, запосленима у локалној самоуправи, директору ЕД Пожаревац др Дејану Савићу.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
 Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19  Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво