МЕНИ
Насловна » Актуелности » Потписан уговор са првом добитницом стана у Београду у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2018 – први круг"

Потписан уговор са првом добитницом стана у Београду у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2018 – први круг"

07.03.2018.

Директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић потписали су уговор са првом овогодишњом добитницом стана у Београду, у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2018", Дејаном Лукић из Земуна.

 Потписивање уговора и уручење кључева првог стана извученог у новом циклусу наградне игре 'Узми рачун и победи'

Због великог успеха првог циклуса наградне игре „Узми рачун и победи“, реализованом у првом кварталу 2017. године, у којем је учествовало 40 одсто грађана и послато више од 85 милиона рачуна и слипова, Влада Србије одлучила је да у сарадњи са НАЛЕД-ом и привредом окупљеном у „Савезу за фер конкуренцију“ организује нови циклус наградне игре „Узми рачун и победи 2018“, која ће бити организована у два круга.

Део наградног фонда који обезбеђује Влада Републике Србије чини 11 станова и 100 аутомобила Фиат 500 L Pop star.

Дејана Лукић из Земуна је добила награду у оквиру првог извлачења наградне игре „Узми рачун и победи 2018 –први круг“, двособан стан у београдском насељу Браћа Јерковић површине 52,53 квадратна метра.

Наградна игра се реализује као део шире медијско-едукативне кампање у оквиру проглашења 2018. године за годину борбе против сиве економије и једна је од кључних мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Циљ је подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулације безготовинског плаћања као инструмента сузбијања сиве економије, јачање пореске културе и мотивације грађана и привреде за поштовање прописа.

Наградна игра се наставља, грађани могу даље да шаљу коверте.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
 Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19  Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво