МЕНИ
Насловна » Актуелности » Потписан уговор са добитником другог јавног извлачења стана у Београду у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2018 – први круг"

Потписан уговор са добитником другог јавног извлачења стана у Београду у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2018 – први круг"

14.03.2018.

Директор Републичке дирекције за имовину Јован Воркапић и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић потписали су уговор са добитником другог јавног извлачења стана у Београду, у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2018", Урошем Протићем из Ариља.

Урош Протић из Ариља је добио награду у оквиру другог извлачења наградне игре „Узми рачун и победи 2018 –први круг“, двособан стан у београдском насељу Браћа Јерковић површине 52,53 квадратна метра.

 Потписан уговор са  добитником другог јавног извлачења стана у Београду у оквиру  наградне игре Узми рачун и победи 2018 – први круг

Наградна игра се реализује као део шире медијско-едукативне кампање у оквиру проглашења 2018. године за годину борбе против сиве економије и једна је од кључних мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Циљ је подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулације безготовинског плаћања као инструмента сузбијања сиве економије, јачање пореске културе и мотивације грађана и привреде за поштовање прописа.

Наградна игра се наставља, грађани могу даље да шаљу коверте.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
 Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19  Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво