МЕНИ
Насловна » Актуелности »Радови на Kур-салону

Радови на Kур-салону

17.09.2018.

У оквиру реализације програма председника Републике Србије за равномерни развитак целе земље и у складу са политиком Владе и мерама које се предузимају обнављају се елитни објекти у неколико туристичких места.

 Радови на Kур-салону

Један од симбола туризма Републике Србије и познато лечилиште Бања Ковиљача ће ускоро имати обновљени објекат из доба Карађорђевића, познати „Кур-салон“ који је једно од обележја ове бање.

 Радови на Kур-салону

Инвеститор у име Републике је Републичка дирекција за имовину која се стара да се радови на адаптацији обаве квалитетно и потпуно у предвиђеном року. Тако ће ова зграда сачувати свој изглед, а добити потпуно нову климатизацију, противпожарни систем и нови амбијент.

Републичка Дирекција је обезбедила и опремање објекта новим намештајем што све доприноси развоју туризма и комфору корисника услуга. Повећање броја корисника са своје стране ће наравно утицати и на стандард грађана Бање Ковиљаче и сусдедне Лознице, а управљање установом врши Специјална болница за рехабилитацију.

 Радови на Kур-салону

Радове у име инвеститора је обишао директор Републичке дирекције за имовину РС Јован Воркапић са др Александром Јокићем директором Специјеалне болнице за рехабилитацију и Дејаном Сталовићем помоћником градоначелника и оценио да је до сада урађеним задовољан као и да то гарантује завршетак адаптације у року.

Информатрор о раду Регистар непокретности у јавној својини Ствари у јавној својини које су предмет отуђења Извод банке као доказ о уплати
 Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19  Народна скупштина Републике Србије Председник Републике Влада Уставни суд Србије Врховни касациони суд Србије Републичко јавно тужилаштво