MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Kikinda dobija još jednu Industrijsku zonu

Kikinda dobija još jednu Industrijsku zonu

18.11.2015.

Vlada Republike Srbije ustupila je opštini Kikinda, bez naknade, 23 hektara građevinskog zemljišta vrednog 74 miliona dinara. Planirano je da na zemljišnom kompleksu bivšeg DP "Rasadnik", do kraja iduće godine, bude izgrađena Industrijska zona. Potpuno infrastrukturno opremljena lokacija postaće podzona Slobodne carinske zone Subotica.

Ugovor o prenosu u javnu svojinu nepokretnosti bez naknade potpisali su Jovan Vorkapiće, v.d. direktor Republičke direkcije za imovinu i Pavle Markov, predsednik opštine Kikinda.

Jovan Vorkapić ovom prilikom istakao je: “Na ovaj način želimo da pokažemo da kao Vlada Republike Srbije podržavamo Opštinu Kikinda u njenim nastojanjima da poveća stopu zaposlenosti. Opština Kikinda se nalazi na povoljnoj lokaciji za Industrijsku zonu i nema razloga da je Republika Srbija ne podrži u njenim nastojanjima da se dalje industrijski razvija”.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo