MENI
Naslovna » Aktuelnosti » USTUPANјE ZEMLjIŠTA OPŠTINI RUMA

USTUPANјE ZEMLjIŠTA OPŠTINI RUMA

24.03.2017.

Između Republičke direkcije za imovinu i opštine Ruma potpisan je ugovor o prenosu vlasništva zemlјišta nad parcelom u Zapadnoj industrijskoj zoni “Rumen”. Ugovor su potpisali Jovan Vorkapić, direktor Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije i Slađan Mančić, predsednik opštine Ruma.

USTUPANјE ZEMLjIŠTA OPŠTINI RUMA

Zaklјučeni ugovor je preduslov za izgranju fabrike otpadnih voda u industrijskoj zoni. Po direktivama EU koje se odnose na zaštitu životne sredine sve opštine će morati da učine isto.

Fabrika za prečišćavanje otpadnih voda u Rumi gradiće se na površini od 40 ari. Kolektor otpadnih voda će biti dostupan svim investitorima, svim fabrikama koje se nalaze u radnoj zoni “ Rumen”.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo