MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Potpisan ugovor sa prvom dobitnicom stana u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug"

Potpisan ugovor sa prvom dobitnicom stana u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug"

07.03.2018.

Direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević potpisali su ugovor sa prvom ovogodišnjom dobitnicom stana u Beogradu, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018", Dejanom Lukić iz Zemuna.

 Potpisivanje ugovora i uručenje ključeva prvog stana izvučenog u novom ciklusu nagradne igre 'Uzmi račun i pobedi'

Zbog velikog uspeha prvog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, realizovanom u prvom kvartalu 2017. godine, u kojem je učestvovalo 40 odsto građana i poslato više od 85 miliona računa i slipova, Vlada Srbije odlučila je da u saradnji sa NALED-om i privredom okupljenom u „Savezu za fer konkurenciju“ organizuje novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“, koja će biti organizovana u dva kruga.

Deo nagradnog fonda koji obezbeđuje Vlada Republike Srbije čini 11 stanova i 100 automobila Fiat 500 L Pop star.

Dejana Lukić iz Zemuna je dobila nagradu u okviru prvog izvlačenja nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018 –prvi krug“, dvosoban stan u beogradskom naselju Braća Jerković površine 52,53 kvadratna metra.

Nagradna igra se realizuje kao deo šire medijsko-edukativne kampanje u okviru proglašenja 2018. godine za godinu borbe protiv sive ekonomije i jedna je od ključnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Cilj je podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacije bezgotovinskog plaćanja kao instrumenta suzbijanja sive ekonomije, jačanje poreske kulture i motivacije građana i privrede za poštovanje propisa.

Nagradna igra se nastavlja, građani mogu dalje da šalju koverte.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo