MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Potpisan ugovor sa dobitnikom drgog javnog izvlačenja stana u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug"

Potpisan ugovor sa dobitnikom drugog javnog izvlačenja stana u Beogradu u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug"

14.03.2018.

Direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević potpisali su ugovor sa dobitnikom drugog javnog izvlačenja stana u Beogradu, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018", Urošem Protićem iz Arilja.

Uroš Protić iz Arilja je dobio nagradu u okviru drugog izvlačenja nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018 –prvi krug“, dvosoban stan u beogradskom naselju Braća Jerković površine 52,53 kvadratna metra.

 Potpisan ugovor sa  dobitnikom drugog javnog izvlačenja stana u Beogradu u okviru  nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018 – prvi krug

Nagradna igra se realizuje kao deo šire medijsko-edukativne kampanje u okviru proglašenja 2018. godine za godinu borbe protiv sive ekonomije i jedna je od ključnih mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Cilj je podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacije bezgotovinskog plaćanja kao instrumenta suzbijanja sive ekonomije, jačanje poreske kulture i motivacije građana i privrede za poštovanje propisa.

Nagradna igra se nastavlja, građani mogu dalje da šalju koverte.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo