MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Radovi na Kur-salonu

Radovi na Kur-salonu

17.09.2018.

U okviru realizacije programa predsednika Republike Srbije za ravnomerni razvitak cele zemlje i u skladu sa politikom Vlade i merama koje se preduzimaju obnavljaju se elitni objekti u nekoliko turističkih mesta.

 Radovi na Kur-salonu

Jedan od simbola turizma Republike Srbije i poznato lečilište Banja Koviljača će uskoro imati obnovljeni objekat iz doba Karađorđevića, poznati „Kur-salon“ koji je jedno od obeležja ove banje.

 Radovi na Kur-salonu

Investitor u ime Republike je Republička direkcija za imovinu koja se stara da se radovi na adaptaciji obave kvalitetno i potpuno u predviđenom roku. Tako će ova zgrada sačuvati svoj izgled, a dobiti potpuno novu klimatizaciju, protivpožarni sistem i novi ambijent.

Republička Direkcija je obezbedila i opremanje objekta novim nameštajem što sve doprinosi razvoju turizma i komforu korisnika usluga. Povećanje broja korisnika sa svoje strane će naravno uticati i na standard građana Banje Koviljače i susdedne Loznice, a upravljanje ustanovom vrši Specijalna bolnica za rehabilitaciju.

 Radovi na Kur-salonu

Radove u ime investitora je obišao direktor Republičke direkcije za imovinu RS Jovan Vorkapić sa dr Aleksandrom Jokićem direktorom Specijealne bolnice za rehabilitaciju i Dejanom Stalovićem pomoćnikom gradonačelnika i ocenio da je do sada urađenim zadovoljan kao i da to garantuje završetak adaptacije u roku.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo