MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Potpisan ugovor sa dobitnicom stana iz drugog kola nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”

Potpisan ugovor sa dobitnicom stana iz drugog kola nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”

11.12.2020.

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu RS Jovan Vorkapić potpisali su ugovor sa dobitnicom stana u naselju Zemunske kapije u nagradnoj igri „Uzimi račun i pobedi 2020“ Ljiljanom Nikolić iz Uba.

Nikolić je nakon potpisivanja ugovora rekla da su utisci neverovatni i prelepi, da još uvek postoji neverica, i da je za učešće u nagradnoj igri poslala ukupno 20 koverata sa fiskalnim računima.
Ministar je istakao značaj uzimanja fiskalnih računa i naveo šta se sve finansira novcem koji se tim putem sliva u budžet.

„Mi se u ovom trenutku borimo da obezbedimo što veći broj vakcina. Takođe, krajem ove godine isplaćujemo po 5.000 dinara svim penzionerima. Izgradili smo dve kovid bolnice u roku od četiri meseca“, rekao je Mali i zamolio građane da prilikom svake kupovine traže fiskalni račun.

Direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić je rekao da će dobitnica stana obići ogledni stan koji izgleda isto kao i njen budući stan, da su radovi završeni, a da je u toku dobijanje upotrebne dozvole, te da će uskoro biti spreman za useljenje.

Ostalim dobitnicima upućene su čestitke i najavljeno je da se nagradna igra nastavlja.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo