MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Potpisan ugovor sa dobitnikom stana iz trećeg kola nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”

Potpisan ugovor sa dobitnikom stana iz trećeg kola nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2020”

21.12.2020.

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su ugovor sa dobitnikom stana u naselju Zemunske kapije trećeg kola u nagradnoj igri „Uzimi račun i pobedi 2020“, Branislavom Stolićem..

Porodica Stolić iz Prizrena, Branislav, supruga Ružica i deca Bojan i Bojana, već dvadeset jednu godinu žive kao podstanari.

“Dvadeset jednu godinu smo podstanari, a sada smo konačno rešili najvažnije životno pitanje. Jedva čekamo da se preselimo u naš stan. Zahvalni smo i presrećni, jer konačno imamo nešto svoje”, kaže Branislav Stolić.

Ministar Siniša Mali čestitao je porodici Stolić na dobijanju stana i zahvalio na učešću u nagradnoj igri i tom prilikom izjavio:
“Meni je danas puno srce i mislim da ovaj stan u naselju Zemunske kapije ide u prave ruke. Imali ste puno sreće, bilo je ukupno 5,2 miliona koverata, a izvukli su baš vas, ali ste tu sreću i zaslužili, mislim da niste mogli da dobijete lepši novogodišnji poklon. Porodici Stolić želim puno lepih trenutaka u ovom stanu i želim da vam zahvalim što ste učestovali u nagradnoj igri. Građanima Srbije želim da da poručim de je važno uzimati fiskalni račun, i to ne samo zbog nagradne igre, već i zbog toga što uzimanjem računa gradimo lepšu i bolju Srbiju”

Direktor Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije, Jovan Vorkapić čestitato je srećnim dobitnicima.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo