MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Potpisan ugovor sa dobitnikom najvrednije nagrade drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Potpisan ugovor sa dobitnikom najvrednije nagrade drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

05.03.2021.

Siniša Mali, ministar finansija u Vladi republike Srbije i Jovan Vorkapić, direktor Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije potpisali su ugovor sa dobitnikom nagrade drugog kola nagradne igre - stan u naselju „Beograd na vodi“.
Jovan Vorkapić, direktor Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije je čestitao Dragoslavu Iliću i naglasio da je nagradna igra pokazala pozitivne efekte, koji će tek biti vidljivi, pre svega jer je uzimanje fiskalnih računa prilikom kupovine postala navika.

Ministar Mali je potpisujući ugovor sa srećnim dobitnikom stana istakao da će nova nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ početi na proleće ove godine.
„Pozitivna atmosfera oko nagradne igre i fiskalnih računa daje svoj rezultat u praksi, a mi ćemo sigurno u narednih par nedelja, brže nego što bilo ko očekuje, a nakon analize rezultata ove nagradne igre, izaći sa idejom i predlogom još jedne nagradne igre. Već sada znamo da ćemo imati dva kruga nagradne igre – jedan već na proleće, a drugi na jesen, odnosno zimu ove godine“, rekao je Mali.

Dobitnik najvrednije nagrade drugog kola nagradne igre Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta zahvalio se Vladi republike Srbije i ministru finansija i istakao da ne može da sakrije iznenađenje i oduševljenje. Za radost cele porodice zaslužna je supruga Sanela, jer je koverta koju je ona poslala izvučena iz bazena u kojem se našlo oko 12 miliona koverata.
Ministar finansija čestitao je srećnom dobitniku i rekao da je prezadovoljan odzivom građana za učešće u nagradnoj igri, ali i svešću koja se razvija kada je u pitanju borba protiv sive ekonomije i naglasio da time pomažu da se gradi lepša, bolja i uspešnija Srbija.

U okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ ukupno je podeljeno 60 automobila, ali i 12 stanova, i to 10 u naselju „Zemunske kapije“ i dva stana u „Beogradu na vodi“.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo