MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Jesenji ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

Jesenji ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021"

07.10.2021.

Direktor Republičke direkcije za imovinu RS Jovan Vorkapić i mnistar finansija Siniša Mali potpisali su ugovore o dodeli stanova u naselju „Zemunske kapije“, sa dobitnicima nakon svagog od već tri izvlačenja jesenjeg ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Izvlačenja u okviru jesenjeg kruga nagradne igre organizuju se svake subote od 18. septembra do 23. oktobra 2021. godine.

Titomir Stojković je dobitnik trosobnog stana u okviru prvog izvlačenja jesenjeg ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Nedeljka Zukanović je dobitnica dvoiposobnog stana u naselju „Zemunske kapije“ u okviru drugog izvlačenja jesenjeg ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, koje je održano 25. septembra 2021. godine.

Treće izvlačenje u okviru jesenjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" održano je u subotu, 2. oktobra, na Radio-televiziji Srbije. Tada je podeljeno pet automobila "fijat 500L", kao i stan u Beogradu, u naselju „Zemunske kapije“. Dobitnica dvoiposobnog stana u naselju „Zemunske kapije“ je Marijana Đekić.

Srećni dobitnici su se zahvalili na nagradama, podelili su svoja iskustva oko prikupljanja kao i slanja računa, tom prilikom pozvali su građane da učestvuju.

Ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu RS čestitali su dobitnicima i zahvalili su se na učešću svim građanima koji učestvuju.

Svi učesnici podržavaju napore Ministarstva finansija i Vlade da se zajedno borimo protiv sive ekonomije.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo