MENI

Pomoćnici

Gordana Stijović, Rešenjem o nastavljanju rada na položaju pomoćnika direktora,postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektor za upravljanje i raspolaganje stvarima u javnoj svojini stečenim po sili zakona, na pet godina,Rešenjem Vlade od 08. marta 2018. godine.

Aleksandra Gavrilović, postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektor za imovinski postupak, na pet godina, Rešenjem Vlade od 14. januara 2022. godine.

Dragana Gođevac Obradović, Rešenjem o postavljanju vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije Sektor za evidenciju i poslove upisa javne svojine Republike Srbije, od 28. decembra 2021.godine, na tri meseca.

Đorđije Roganović, Rešenjem o postavljanju na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije-Sektor za upravljanje graničnim i pograničnim prelazima od 10. februara 2022. godine na pet godina.

Irena Marković, Rešenjem o postavljanju vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije-Sektor za građevinsko zemljište, od 09.12.2021. godine na šest meseci.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo